Kum

İçinde dolup taşmayı bekleyen her türlü düşünceyle yıkayabilirsin beni. Nasıl ki yükünü taşıyamayan bulutların terk ettiği yağmurlarını kabul ediyorsam, sana da sırtımı dönmem. Sıcağın ve soğuğun ortasında, dalgaların kıyıya çarptığı o yerde, ne ıslak ne de kuru kumlar avuçlarımda.

Kum tanelerini, ıslatmayı denesen? Durur da yapışır ellerine ne dersin belki zaman. Gitmemiz kolay olur. Kimse görmez, kimse bilmez. Kafayı bozdum bu yer’den uzaklaşma işlerine. Ayaklarım değse de daha küçük bu yollar. İkimiz sığmayız. Arkamdan gel. Olur da kaybolursan, patikalarda bulamazsan yolunu, ağaçlara sürersin elini. Hansel ve Gratel gibi masal kahramanı oluveririz ama bu devirde yere ekmek döşemek zor. İyisi mi sen peşimi bırakma.

Tam bana doğru gel, ama koşarak. Sakın ağır ağır yürüme, bekleyemem. Dudakların kalabalık olmasın. Onları bir kez dahi denizlere değdirdiysen, tuzlarını silme üzerinden. Kupkuru ve yaralı hallerini bana bırak. Böylece ilk öpenin ben olduğunu anlayayım. Deniz gibi kok ki, seni eski bir liman sanmayayım.

Seni önemsediğimden her şeyi ikili sunuyorum, sen seç, seçmeyi öğren böylece büyüyebilesin. Büyüdüğünde yaşatandan çok yaşayan ol acıyı da tatlıyı da. Her şeyi tek bindirme kalbine..kalpleri kırma tatlı bitişlerinle ya da düşürme çehreleri acı gülüşlerinle, tezatlık da olmasın, o şekilde gel bana.

En korktuğumu senden istiyormuşum gibi görünebilir. Değiş der gibi sana. Değişmeni değil daha güzeli istiyorum. Çünkü öyle yüksekten bakıyorum ki her yeri görüyorum, zamanı avuçlarıma versen elimin tersiyle iterim. İtiraf ediyorum, ben burada kalmak istiyorum, burası neresi?

7 yorum:

  1. Çok beğendim,ellerine sağlık özellikle son paragrafa bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. yazılarını çok seviyorum, ama Kum'u ayrı bir beğendim. çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Bu yazı var ya bu yazı :D muhteşem... gerçekten.Devam et , sakın bırakma yazmayı.

    Yüreğine doldukça yaz, akıt ellerinden düşüncelerini.Emin olabilirsin okuyanların yol gösterecek ve seni destekleyecek.Belki sevgimizin gerçek olmadığına inanacaksın, ama bunları boşuna yazmıyoruz.Birgün yazılarından satırları, birilerinin dudaklarından dökülürken duyarsan, şaşırma.Çünkü bu çok yakın.

    Takip etmeye devaaam =) hayaller kurduruyorsun ve bizi düşünmeye sevk ediyorsun sağol :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Hazal, inan senin gibi yorum yapan görüşlerini belli eden kişiler olsa benim de yazmaya daha çok şevkim olur ama ne yazık ki hiç geri bildirim almadığım için okunmadıklarını sanıyorum

    tekrar çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumun için

    YanıtlaSil
  5. hazal

    Ne demek :) sen yazmaya devam et , ben de yorum yazarım elbette :D bu arada seni twitter'da da takip ediyorum ;)-nickimi twitter'a göre ayarladım şimdi -> hazellova-

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil